<< Föräldrasäker utloggning >>Välkommen till vår sida!


Här hos oss på Pixxi kan vi prata om hur du mår och hur du har det hemma. För kanske är det så att mamma eller pappa dricker för mycket och det gör dig ledsen? De kanske tar droger och blir konstiga och annorlunda? Du kanske tycker det är svårt att prata med dem? Du kanske inte har någon som du litar på och vill prata med? Men ibland kan det vara skönt att prata med någon om saker som man är ledsen över.

Men vi finns här för dig, du kan prata med oss. Och vi älskar att prata! Och jag hoppas du hör av dig för jag tror verkligen att det är viktigt att man vågar börja prata om hur man mår!

Men vi behöver inte prata om saker som gör dig ledsen, vi kan också prata om saker som gör dig glad. Saker du tycker om att göra, eller saker som du drömmer om att göra. Om du vill så kan jag även hjälpa dig att hitta duktiga vuxna som du kan prata med där du bor. Om det låter som någonting för dig så titta under hjälp där du bor.

Det är viktigt att du vet att du aldrig behöver berätta ditt riktiga namn om du inte vill, du kan istället hitta på ett låtsasnamn till dig själv eller använda ett smeknamn som du gillar.

Du väljer också helt själv hur du vill prata med mig:

- Du kan chatta med oss
- Du kan mejla en fråga till ossKika gärna runt lite på sidan så hörs vi snart! 

 

 

Bra att veta

Här kan du  hitta sånt som kan vara viktigt för dig att veta.

Du är inte ensam

Det finns många barn och ungdomar som har det precis som du

Hjälp där du bor

Här kan du se vart du kan vända dig för att få prata med någon där du bor.

Chatta eller

mejla till oss

Här kan du hitta vår mejladress eller chatta

med oss.

Viktiga länkar

Här kan du  hitta sånt som kan vara viktigt för dig att veta.

Några bra tips